Vinul…

Ne-am obișnuit cu toții să îl găsim pe rafturile magazinelor sau în meniurile restaurantelor. Ne-am obișnuit să îl găsim categorisit în formele sale cele mai simple – alb, roșu sau roze, sec, demisec sau dulce, românesc sau de import, ieftin sau scump. Ne-am obișnuit să îl găsim în postările, părerile și poveștile altora…

Dar vinul este mai mult decât atât. Este mai mult decât această ”obișnuință”. Este mai mult decât ”am dat peste el”. Este mai mult decât ”așa a zis prietenul meu, care știe…”. Și, cu siguranță, este mai mult decât ”doar vin”.

Vinul trebuie căutat. Și merită căutat! Descoperit, învățat și înțeles. Personal. În podgorii și crame, în sticle și pahare, în gusturi, în oameni, în experiențe, în simplitatea și în complexitatea lui, totodată.

Alții pot doar să ne inspire. Dar călătoria e numai a noastră, a fiecăruia, și drumul este fascinant. Eu m-am lăsat purtat, m-am lăsat inspirat, mi-am deschis ochii, mintea și inima și m-am bucurat de călătorie. Și încă o să mă mai bucur mult timp de acum înainte, pentru că sunt abia la începutul ei.

Sper să vă inspir și pe voi! Și să vă stârnesc curiozitatea.

Eu sunt Alex Mihai Ghenie, pasionat pur și simplu, iar aici este rezultatul acestei pasiuni. Bine ați venit pe albrosusauroze.ro!